Share |

Bila Kakak Beraksi

suka bila kakak pakai jaket ni..nampak kiut.!!

dulu2

video

::.Kakak sekolah baru.::


Huhuhu..pening dgn kakak. baru2 nih masukkan kakak ke sekolah baru. tapi x serasi..nampaknya kene tukar sekolah lain..naseb baek ader rezeki lagi..dapat jugak sekolah kat opis ummi..dekat sket ummi nk tgk klu ada apa2 masalah. 1st day, bila ditanya " kakak, ok ke sekolah yang nih.." sepantas kilat dia jawab..OKEYYY!!..hah lega dah settle 1 masalah.



Skang musim cuti sekolah, cikgu ada bg keje rumah hari jumaat lepas..punyalah excited..Jumaat mlm dah siap semua keje sekolah..tapi ader pulak tambahan contengan di setiap muka surat..hurmmm..jenuh lah nak bgtau dgn cikgu dia kang..



resah gelisah..

sampai satu hari...rasa x tenterm mcm ada yang tak kene..buat apa serba x kena..kenapa yer..entahlah..rasa cam nak cuti jenajalan jauh2..tp klu jenjalan pakai air liur dah lama dah aku jln jejauh..tp itu bukan masalahnya..masalahnya aku letih..dah mula boring dgn rutin harian skang...klu ubah tune sket rutin tuh agaak2 jd mcmner erk..

huh..kelas plak dah start..kompem dan tersgt2 kompem akan jadi lebih sibuk..anak2 dah x bleh nak memanja sgt sbb bila aku letih temperature sng naik..huhuhu..ntah bila nk berubah...dah 29 tahun idup bende yg tuh takleh nk ubah...dah cuba mmg tak boleh..kira sapa boleh ubah suhu aku nih..mmg salutelaaa..
dah la aper merepek2 nih...keje aku nih berlambak2 ntah bilanya nk abis..tapi buat mmg kene buat nyer..so apo layi..buat le roje nyer tuh...


*..gambar hiasan sahaja..*

Welkam Our NewBorn


Hurm akhirnya lahir jugak anak ummi yang sorang..ingatkan boy rupanya gugurl lagik..xpe yg ptg sihat..ada hikmahnya sbb jimat lah ummi ngan abah..xyah beli baju farisyah boleh pakai baju kakak syadiyah..tapi bila tgk kat jualan geram jer tgk baju baby..cantik2....pengalaman melahirkan farisyah tak sanggup nak share..klu di share rasa mcm kene pijak2 je hatinya..punyalah geram..honestly buat masa nih mmg aku tobatlah x moh bersalin kat Putrajaya lagik...knaper? syy..x nak ceritalah kat sini..bia simpan jerk dlm hati..